Teollisuushallit

Oletko ostamassa asuntoa, taloa tai mökkiä ja kohteen kunto mietityttää?

Teollisuushallien rakentaminen on tärkeä osa monien yritysten toimintaympäristöä. Olipa kyseessä varastointitilat, tuotantotilat tai logistiikkakeskukset, hyvin suunniteltu ja rakennettu teollisuushalli voi merkittävästi parantaa toiminnan tehokkuutta ja joustavuutta. Meillä on vankka kokemus teollisuushallien rakentamisesta ja tarjoamme ratkaisuja, jotka vastaavat juuri sinun yrityksesi tarpeita. Erikoisosaamisemme keskittyy puurakenteisten teollisuushallien rakentamiseen. Puu on ekologinen, kestävä ja monipuolinen rakennusmateriaali, joka tarjoaa useita etuja perinteisiin rakennusmateriaaleihin verrattuna.

Tehokkuutta sopivalla teollisuushallilla

  • Erikoisosaamista puurakenteisista teollisuushalleista

  • Ekologisuus: Puu on uusiutuva luonnonvara, ja sen käyttö vähentää rakennuksen hiilijalanjälkeä. Puurakenteiset hallit sitovat hiilidioksidia koko elinkaarensa ajan.

  • Kestävyys: Modernit puurakennustekniikat mahdollistavat erittäin kestävien ja pitkäikäisten rakenteiden rakentamisen. Puurakenteet kestävät hyvin myös pohjoisen ilmaston vaativia olosuhteita.

  • Nopeus ja tehokkuus: Puurakenteiden esivalmistus tehtaalla mahdollistaa nopean ja tehokkaan rakennusprosessin.

  • Muuntojoustavuus: Puurakenteiset teollisuushallit voidaan suunnitella joustaviksi ja muunneltaviksi, mikä mahdollistaa tilojen helpon mukauttamisen muuttuvien tarpeiden mukaan.

040 768 0773

tomas.bomberg@rpb.fi
info@rpb.fi

Sähkökuja 2,
07700 Koskenkylä