Uudisrakentaminen

Unelmiesi koti alusta loppuun

Uudisrakentaminen tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden luoda koti tai liiketila, joka vastaa täydellisesti tarpeitasi ja toiveitasi. Uudisrakentamisessa yhdistyvät moderni suunnittelu, tehokkaat rakennusmenetelmät ja viimeisin rakennusteknologia. Uudisrakentamisen suurin etu on mahdollisuus räätälöidä rakennus juuri sinun tarpeisiisi. Voit vaikuttaa kaikkiin yksityiskohtiin, kuten pohjaratkaisuun, materiaalivalintoihin ja sisustukseen. Samoin voit vaikuttaa energiatehokkuuteen ja varustaa tilat haluamallasi älyteknologialla. Uudisrakentamisessa voidaan käyttää ympäristöystävällisiä ja kestäviä materiaaleja, jotka varmistavat rakennuksen pitkän käyttöiän ja vähäisen huoltotarpeen.

Räätälöity juuri sinulle

  • Vastaamme rakennustöiden toteutuksesta. Työt aloitetaan maanrakennustöillä ja jatkuvat perustusten, rungon ja katon rakentamisella.
  • Rakennuksen sisätilat viimeistellään asentamalla esimerkiksi lattiat, seinät, keittiö ja kylpyhuonekalusteet. Myös sähkö- ja LVI-järjestelmät asennetaan.

  • Kun rakennus on valmis, suoritetaan loppukatselmus, jossa varmistetaan, että kaikki on tehty suunnitelmien ja määräysten mukaisesti. Tämän jälkeen rakennus luovutetaan tilaajalle.

040 768 0773

tomas.bomberg@rpb.fi
info@rpb.fi

Sähkökuja 2,
07700 Koskenkylä